Меню сайта

Форма входа

Поиск

Новопсков
rp5.ua

Календарь

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Сентябрь » 25 » хороший фахівець і гарна жінка
хороший фахівець і гарна жінка
22:50
Бібліотека... Світ знань, творчості і натхнення. З її діяльністю невід’ємно пов’язаний сучасний розвиток освіти та науки. Вона є інформаційною основою науково-освітнього процесу, тією творчою лабораторією від ресурсів та послуг якої багато в чому залежить якість та зміст навчання, наукових досліджень, підготовки висококваліфікованих фахівців. Але бібліотека – це лише установа, дихання їй надають люди - бібліотечні працівники. Саме вони плекають книгу і кожного, хто стикається з нею. Їх шляхетна місія дозволяє наповнити серця та душі відвідувачів бібліотеки світлом і добром. А одна з основних рис, що визначає долю бібліотекаря - це, напевне, любов до самої бібліотеки, до всього, що в ній відбувається, і якщо така любов є, то бібліотека стає рідною домівкою, в якій проходить все життя.
Це притаманне і завідуючій відділом обслуговування центральної районної бібліотеки – Ірині Олексіївні Грачовій (на фото)- народженій під знаком Терезів, з долею та призначенням лідера.
...Ще молодою дівчиною, щойно закінчивши школу, мріяла про роботу бібліотекаря. В 1986 році вступила до Харківського державного інституту культури на бібліотечне відділення. З 26 вересня 1989 року Ірина Олексіївна спочатку працювала на посаді бібліографа, потім бібліотекарем ІІ категорії, а з 1994 року - завідуюча відділом обслуговування центральної районної бібліотеки.
Сьогодні кардинально змінилося уявлення про завдання та можливості бібліотеки, про її місце в культурній, освітній та інформаційній інфраструктурі. Зараз бібліотека вирішує багато в чому інші, більш різноманітні та складніші завдання, має інші пріоритети. До традиційних функцій просвітницького характеру додалися функції інформаційного центру. Змінюються форми обслуговування, характер взаємодії з різними соціальними групами, з установами, що формують культурне середовище регіону та опікуються організацією дозвілля молоді.Тому й доводиться підкорювати серця не тільки творчих людей, але й всіх хто пов’язаний з бібліотекою. А тут необхідні і дипломатія, і комунікабельність, і жіноча чарівність, і багато іншого, іноді невловимого, що створює певну привабливу ауру.
Ірина Олексіївна це не тільки чудовий працівник бібліотеки, а ще вона є головою районної профспілки працівників культури. Всім серцем вболіває за становище, по можливості допомагає вирішувати проблеми, не оминає владні кабінети, щоб десь попросити про підтримку, а десь похвалити за відмінну роботу. Ще є одна особливість - йдуть до Ірини Олексіївни зі своїми особистими життєвими проблемами, бо всі твердо переконані у тому, що їх тут уважно вислухають, і що вони тут завжди отримають добру пораду та допомогу. Саме цим і здобула Ірина Олексіївна повагу та любов колективу, друзів. Цього року її було знову обрано на 5 років головою профспілки. Має вона багато відзнак та Почесних грамот.
Крім цього, Ірина Олексіївна чудова дружина, мати, подруга, гарна господиня і просто хороша людина. Щоб в житті не трапилося в кожної із нас, вона завжди поруч.
Шановна Ірина Олексіївна!
Вересень цього року поєднав три свята 20-річчя Вашого трудового стажу в бібліотеці, день народження та професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек. Тож бажаємо Вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.
З повагою Т. САП’ЯН, Л. ДУБОВИК, А. САП’ЯН, С. ЖИГЕР, Т. ПЕТУХОВА, сім’я АНТОШУКІВ.

Категория: Культура | Просмотров: 1110 | Добавил: Nadejda | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: