Меню сайта

Форма входа

Поиск

Новопсков
rp5.ua

Календарь

«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Сентябрь » 25 » СПРАВЖНІЙ ЗВ’ЯЗКІВЕЦЬ
СПРАВЖНІЙ ЗВ’ЯЗКІВЕЦЬ
22:59
Сьогодні можливість спілкування через Інтернет та мобільний зв’язок зменшили потребу у листуванні, але пошта все рівно лишається тією провідною ниточкою, що пов’язує нас з усім світом. Будь-якої хвилини може виникнути потреба відправити бандероль, посилку чи електронний переказ, і тоді ми поспішаємо до поштового відділення у впевненості, що нам там допоможуть і зроблять все як слід.
Взагалі, сьогодні пошта надає різнопланові послуги, через це доволі часто доводиться туди звертатися, і тут, на мою думку, важливу роль відіграє особистість поштового працівника. Притаманні йому риси і якості: професіоналізм, ввічливість, приязне ставлення до відвідувачів. Найкращих слів заслуговує робота всіх поштових працівників Новопсковського відділення зв’язку №2: і тих, хто сьогодні обслуговує людей, під керівництвом завідуючої Наталі Петрівни Коновалової, і колишніх зв’язківців, які вже на відпочинку – завідуючої Марії Василівни Петрушової та контролера-касира Валентини Георгіївни Чуваєвої. Але особливо мені хотілося б відзначити оператора поштового зв’язку Надію Олександрівну Ярмак, яка вже п’ять років тут працює.
Надія – небагатомовна, завжди спокійно, але швидко обслуговує, встигає запропонувати газети, журнали. Хоча це не входить до її обов’язків, але вона допомагає стареньким вирахувати комунальні платежі, перевірити їх. Дивує її терпіння, коли доводиться щось пояснювати відвідувачам по кілька разів. Робота у неї, безумовно, дуже відповідальна, адже пов’язана з чужими грошима. Вимагає пильності, зосередженості.
Надія вродлива, невисока на зріст, і увесь час хочеться порівняти її з горличкою. Довелось якось бачити, як до неї забігла маленька донечка. Зворушливо було за ними спостерігати, такою тихою, ясною ласкою линули вони одна до одної. Водночас, вона сучасна молода жінка, яка відповідає нашим уявленням про типового поштового працівника, на даний час здобуває вищу освіту у Луганському національному педагогічному університеті. Що й говорити – людина на своєму місці.
Т. ДЕМ’ЯНЕНКО.

Категория: Общество | Просмотров: 832 | Добавил: Nadejda | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: