Меню сайта

Форма входа

Поиск

Новопсков
rp5.ua

Календарь

«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Август » 22 » До 65-ї річниці Перемоги! ВКЛОНЯЄМОСЬ ГЕРОЯМ
До 65-ї річниці Перемоги! ВКЛОНЯЄМОСЬ ГЕРОЯМ
01:02
На ранок 9 травня 2010 року навіть природа оплакувала і вшановувала пам’ять героїв Великої Вітчизняної війни, які загинули, захищаючи нашу країну від фашистських загарбників. Солдати Радянської Армії йшли в бій та віддавали життя заради таких простих і милих серцю моментів, як спокій рідних та усмішки коханих.
На мітингу, присвяченому цій славній даті, були присутні учасники бойових дій, війни, школярі, жителі села та гості. Свідків цієї жорстокої і кривавої війни з кожним роком стає все менше. На даний момент в нашому селі залишилося 4 учасника бойових дій і 62 учасника війни. Ці люди своєю хоробрістю та тяжкою працею наблизили довгоочікувану перемогу. Низький вам уклін та велика пошана!
Голова сільської ради О. П. Терников виступив з промовою, в якій поздоровив ветеранів та учасників війни з 65-ю річницею Перемоги. Вказав на незламну силу народу, на подвиг трудівників тилу, партизан та підпільників. Зазначив, що потрібно зробити все для того, щоб покоління ХХІ століття шанували пам’ять про наших визволителів, їх подвиг, якому немає ціни. Потім побажав міцного здоров’я, довгих років життя та благополуччя їм та їх родинам.
До привітань приєдналися школярі. Їх дзвінкі голоси лунали біля пам’ятника загиблих воїнів. В повітрі чулися пахощі бузини та весняних квітів, які поклали, щоб вшанувати пам’ять визволителів.
Святкування плавно перейшло в приміщення клубу, який зустрів гостей приємною прохолодою. Важко було знайти вільне місце в немаленькому залі. Працівники клубу підготували до свята чудовий концерт, залучивши школярів та мешканців села. В залі лунали пісні часів Великої Вітчизняної війни та вірші про славні подвиги народу. Полтавська Валентина намагалася долучити до співу усіх гостей програми. Мікрофон «гуляв» по всьому залу. І, звичайно, свято прикрасив своїм виступом дитячий танцювальний колектив «Непосиди», під керівництвом Сердюк О. Г., який відзначає своє народження саме в цей світлий день. Діти від молодшого до старшого шкільного віку танцювали свої яскраві запальні танці і дарували радість людям.
Зі святом Перемоги!
Вікторія КУЗНЄЦОВА,
с. Заайдарівка.

Категория: Образование | Просмотров: 978 | Добавил: Nadejda | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: