Меню сайта

Форма входа

Поиск

Новопсков
rp5.ua

Календарь

«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Август » 22 » ЩАСЛИВОЇ ДОЛІ, ВИПУСКНИКИ!
ЩАСЛИВОЇ ДОЛІ, ВИПУСКНИКИ!
01:37
Школо, мій дім , моя родино,
Моя маленька рідна Україна,
Ти іскри радості даруєш нам,
Порив словам, незвіданим думкам.
Цими урочистими словами 28 травня цього року розпочалося свято останнього дзвоника в Заайдарівській ЗОШ І-ІІ ступенів. Зірками цих урочистостей стали наші дев’ятикласники, випускники школи, які прийшли одягнені по «шкільній моді» радянських часів. Цікаво, що останніми роками вона набула свого нового буття.
Привітати випускників прийшли батьки, дідусі, бабусі та інші гості. Дивлячись на цих подоросліших людей, вони згадували їх маленькими полохливими першокласниками, які невпевнено переступили поріг школи 9 років тому. Тоді перша вчителька Зіньковська Зоя Тихонівна твердою і впевненою рукою ввела їх у шкільний світ, допомогла здолати перші труднощі. А зараз, стоячи на своїй останній шкільній лінійці, їх наповнюють спогади про події, які відбулися в рідних стінах. За ці роки вони повиростали і стали гарними, добрими та мудрими людьми.
Наші дев’ятикласники – це активні учасники шкільного життя, члени команди ДЮП, переможці багатьох районних змагань та олімпіад. Вони і танцюють, і співають, і на різних інструментах грають. У них сцена у крові. Жодне святкування не обходиться без цих талановитих юнаків та дівчаток.
Не відстають і в спорті. Говорять же в народі, що талановиті люди – талановиті у всьому. Баскетбольну команду юнаків та дівчат під керівництвом учителя фізвиховання Творогової Валентини Володимирівни знають у всьому районі. Для наших юнаків підтягнутися на перекладині не питання. Цим вони займаються майже на кожній перерві. Наприклад, Жигер Дмитро легко і впевнено може підтягнути 22 рази. Таких спортсменів ще пошукати потрібно.
Із захопленням на них дивляться малюки, не здогадуючись, що серця випускників наповнені сумом. До цього моменту все в житті було зрозуміло, а тепер вони на роздоріжжі. Попереду перші дорослі випробування, – державна підсумкова атестація, а потім… у кожного свій шлях, своя доля.
і саме про це сповіщає останній дзвоник.
Щасти на вибраному вами шляху. Нехай удача не покидає вас!
Вікторія КУЗНЄЦОВА,
с. Заайдарівка.

Категория: Образование | Просмотров: 781 | Добавил: Nadejda | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: