Меню сайта

Форма входа

Поиск

Новопсков
rp5.ua

Календарь

«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2011 » Ноябрь » 16 » «ПРОМІНЧИКИ» - УЛЮБЛЕНЦІ СЕЛА
«ПРОМІНЧИКИ» - УЛЮБЛЕНЦІ СЕЛА
18:24


В прекрасному селі під назвою Новорозсош шість років по тому з’явився танцювальний колектив «Промінь».
Своїми ніжними промінчиками він пробивався крізь темряву. І зараз ми з впевненістю можемо сказати, що колектив процвітає! Поки, що у них немає великих нагород та грамот, але є найцінніше – любов та підтримка односельців, жваві оплески глядачів.
Цей дружній колектив очолює Котова Оксана Миколаївна, людина, яка віддає своє серце дітям! А це в наш час, дуже непросто, адже колектив на сьогоднішній день налічує понад 60 чоловік.
І хоч вікові категорії зовсім різні, з 1-го по 11-й клас, живуть учасники колективу дуже дружно, дорослі завжди допомагають маленьким, бо їх об’єднує одна велика сила – це любов до танцю!
Хочеться розповісти на сторінках газети і про такий випадок. В одному з класів нашої школи вчитель поставив перед учнями завдання написати твір на тему: «Моя майбутня професія», і на подив батькам та вчителям з 10 дівчаток класу 5 хочуть стати хореографами, і бути схожими на Оксану Миколаївну.
Страшно й подумати, що якби не її організаторські здібності та вміння працювати з дітьми, то могло б не бути такого дружнього колективу.
Влітку в районі проводився конкурс серед жінок «Шлях до успіху», в якому брали участь і учасники нашого колективу, вони так ретельно готувалися до нього, разом із своїм керівником шили костюми, зробили крильця для костюму «ельфи», костюм з пластикових пакетів для танцю «джайв».
Діти дуже хвилювалися за свою наставницю, і вона їх не підвела, та й не могла вона цього зробити, як вона часто говорить: «Мені відступати назад не можна, тому що за моєю спиною діти». Йти лише вперед – її життєве кредо.
І вже стало доброю традицією, що учні нашої школи, не тільки учасники колективу, звертаються до неї за допомогою в підготовці свят, і жодного разу не отримали відмови.
А недавно Оксана Миколаївна розкрила нам ще один із своїх талантів, приєдналася до ансамблю «Червона калина», ми цим були дуже здивовані, адже вже звикли бачити її тільки за лаштунками.
В цьому році вона закінчила Луганський інститут культури і мистецтв, і всю свою любов, уміння і навики дарує дітям, навчає їх прекрасному та естетичному.
І це не просто красиві слова, адже одне з її захоплень це флористика, ми всі в цьому переконалися, діти виготовляють не тільки сценічні костюми, а й сувеніри, які вони залюбки дарують нам, своїм рідним та друзям.
А ще, дуже добре готує, а ще красиво вміє прикрашати блюда, в цьому всі переконалися на виставці на честь святкування 80-річчя Новопсковського району.
І ми надіємося, що в подальшому вона навчатиме цьому мистецтву наших дітей.
З гордістю можемо сказати, спостерігаючи за своїми дітьми, бачимо, як розкриваються різні грані їх особистості, і кожна дитина почерпне щось прекрасне, і це допоможе нашим дітям в майбутньому.
Недарма є такий вислів, якщо людина талановита, вона талановита в усьому! Оксані Миколаївні ми дуже вдячні за наших дітей, за те, що вона подолала дуже багато перешкод на своєму творчому шляху, і хоч зараз у колективі дітей побільшало, ми дуже хочемо, щоб її душевного тепла вистачило на всіх дітей.
Висловлюємо велику вдячність за матеріальну допомогу нашим спонсорам Сергєєву Юрію Олександровичу та Даніліну Олександру Володимировичу!!!
Величезне спасибі за розуміння, за підтримку, думаємо, що Оксана Миколаївна не допустить, щоб ви коли-небудь розчарувалися в тому, що допомагали її колективу!
З появою танцювального колективу наше село ніби ожило, як наче відкрилось друге дихання...
Хочеться, щоб і надалі вони продовжували танцювати і цим радувати своїх односельців!
А хто бажає на власні очі переконатися, з якою радістю наші діти виходять на сцену, ласкаво запрошуємо на концерти!


Батьки юних танцівників,
с. Новорозсош


Категория: Культура | Просмотров: 1466 | Добавил: Nadejda | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: